HomeFeaturedFocusRealme 10 Pro+, specificatii tehnice complete

Realme 10 Pro+, specificatii tehnice complete

Realme 10 Pro+

Compania desprinsă din Oppo pare destul de aproape de lansarea oficială a noilor telefoane din seria 10. O serie de mid-range-uri, pentru toate tipurile de utilizatori și de bugete. O familie care va avea ca vârf de gamă modelul Realme 10 Pro+. Unul dintre semnele care ne arată că terminalele nu mai au mult până la apariție este faptul că ele tocmai au fost certificate de TENAA. Așa că avem configurația aproape completă și ne vom ocupa pe scurt de modelul cel mai atractiv. Adică de Pro+.

Se pare că acesta va avea un display AMOLED cu diagonală de 6.7 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2412 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Acesta va avea marginile curbate și probabil că va veni și cu o rată de refresh peste standardul de 60 Hz.

La interior Realme 10 Pro+ se va baza pe noul chipset Dimensity 1080 de la MediaTek. Combinațiile de memorii vor fi multiple. RAM-ul va putea fi de 6 GB, 8 GB sau chiar 12 GB, în timp ce memoria internă pleacă de la 64 GB și ajunge până la 512 GB.

Sistemul foto de pe spate va avea un senzor principal de 108 MP. Acesta va fi ajutat de un ultrawide de 8 MP și de o cameră de 2 MP, probabil pentru detalii de adâncime. Camera selfie va fi de 16 MP.

Autonomia lui Realme 10 Pro+ va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se va putea încărca cu până la 67W.

Rămâne de văzut când va avea loc lansarea oficială și mai ales care va fi disponibilitatea pe plan geografic pentru această serie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep