HomeFeaturedFocusRealme 10 Pro+ prezentat oficial

Realme 10 Pro+ prezentat oficial

Realme 10 Pro+

Iată că a venit rândul celor două telefoane Pro din seria 10 de la Realme să își facă apariția oficială. Realme 10 Pro+ devine astfel vârful acestei familii, motiv pentru care lui o să îi acordăm ceva mai multă atenție. Este un premium mid-range destul de atractiv, mai ales prin raportul preț/specificații extrem de atractiv. Asta mai ales dacă vă plac și telefoanele producătorilor chinezi din linia a doua. Mai rămâne ca oficialii companiei desprinse din Oppo să aducă aceste terminale și pe piețele din Europa. Dar deocamdată nu există informații în acest sens.

Dispozitivul se bazează pe un chipset Dimensity 1080 de la MediaTek. Un chipset care aduce și suportul pentru rețelele 5G. Există trei combinații de memorii posibile: 128 GB + 8 GB RAM, 256 GB + 8 GB RAM și 256 GB + 12 GB RAM. Dar nu există slot pentru card microSD.

Sistemul de operare este un Android 13 cu interfața Realme UI 4.0 peste el.

Ecranul lui Realme 10 Pro+ este un AMOLED de 6.7 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2412 x 1080 pixeli, aspect 20:9) și rată de refresh de 120 Hz. Oferă suport pentru HDR10+, are marginile laterale curbate (la 61 grade) și integrează și cititorul de amprentă digitală.

În partea de sus are un orificiu central, suficient de finuț, pentru o cameră foto frontală echipată cu un senzor de 16 MP.

Sistemul foto de pe spate are un senzor principal de 108 MP care, cel puțin pe hârtie, sună destul de bine. Acesta este ajutat de un ultrawide de 8 MP și de un senzor macro de 2 MP.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care oferă suport pentru încărcarea rapidă de 67W.

Prețurile de vânzare pentru Realme 10 Pro+, valabile pentru piața din China, acolo unde deocamdată se va vinde terminalul, pornesc de la aproximativ 240 dolari și ajung până la 335 dolari, în funcție de combinația de memorii aleasă. Terminalul va fi pus în vânzare pe 24 noiembrie.

via Realme

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep