HomeFeaturedFocusUrmatorul iPhone SE va avea un display de 6.1 inchi

Urmatorul iPhone SE va avea un display de 6.1 inchi

iPhone SE

De bine ce am vorbit mai devreme de Samsung Galaxy S23 și am văzut o confirmare a informației că va avea un display de 6.1 inchi, avem acum o informație similară legată de următorul iPhone SE. Unul dintre analiștii Display Supply Chain Consultants (DSCC) a vorbit pentru Mac Rumors și a înaintat această informație.

Sunt totuși destul de multe diferențe. Telefonul celor de la Apple va avea cel mai probabil un panel LCD. Iar în partea de sus va avea un notch (mai mult sau mai puțin proeminent) pentru camera foto frontală. Spre deosebire, telefonul coreenilor va fi echipat cu un panel AMOLED prevăzut cu un orificiu discret pentru camera foto frontală. Și care va utiliza soluția cea mai elegantă pentru cititorul de amprentă digitală. Și anume integrarea acestuia sub display.

Și mai este o diferență, poate cea mai mare. Noul iPhone SE se zvonește că va vedea lumina zilei de-abia undeva în 2024. Asta în timp de Samsung-ul va debuta la începutul anului viitor.

Mai multe zvonuri converg spre o concluzie legată de design-ul și construcția acestui viitor terminal Apple. Se pare că următorul SE va semăna destul de mult cu iPhone XR. Oricum ar fi, până în 2024 mai avem suficient timp să abordăm acest subiect atunci când informațiile despre el o vor cere.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep