HomeMobileAndroidvivo X80 Lite 5G ajunge în România

vivo X80 Lite 5G ajunge în România

vivo X80 Lite 5G este disponibil și în România cu un preț de 2199 LEI.
vivo X80 Lite 5G este disponibil și în România cu un preț de 2199 LEI.

vivo aduce în România încă un model din seria X: X80 Lite 5G care beneficiază de un sistem complex de camere foto inteligente, format din camera principală de 64MP cu OIS și cea frontală de 50MP cu autofocus. Acest smartphone, la fel ca modelul performant X80 Pro se axează pe atu-urile (teoretice) oferite de camera foto împreună cu funcțiile avansate de optimizare a imaginilor pe o platformă hardware Dimensity și suport 5G.

Ca o noutate, versiunea în culoare Sunrise Gold ce foloseşte un finisaj anti-reflexie cu fluorină creat de vivo, partea din spate a telefonului îşi schimbă nuanţa din auriu în portocaliu-roşcat atunci când este expusă la lumina soarelui sau la raze ultraviolet.

Camerele foto de pe X80 Lite 5G sunt capabile de rezultate notabile pentru poze în lumină slabă și pot filma 4K. Camera frontală de 50MP foloseşte funcţii de focalizare automată şi focalizare pe ochi, astfel încât utilizatorii să poată înregistra cu uşurinţă imagini şi filmări clare, în orice moment. În plus, camera frontală foloseşte un algoritm cu inteligenţă artificială care optimizează claritatea imaginii.

X80 Lite 5G e construit pe platforma MediaTek Dimensity 900 (Octa-core 2×2.4 GHz Cortex-A78 & 6×2.0 GHz Cortex-A55), cu suport 5G și autonomie bună – bateria de 4500 mAh împreună cu sistemul de încărcare rapid de 44W (1-60% în 31 de minute) pot oferi liniștit 24 de ore de autonomie. Modelul de bază vine cu 8GB RAM și 256GB pentru stocare.

Display-ul este unul FHD+ AMOLED de 6,44 inci.

Cei interesați pot achiziționa modelul X80 Lite 5G de pe platforma eMAG.ro cu preţul recomandat de producător de 2199 lei.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep