HomeFeaturedFocusAplicatia Oceanic+ ajunge in AppStore si fanii sunt in delir

Aplicatia Oceanic+ ajunge in AppStore si fanii sunt in delir

Apple a publicat în magazinul AppStore aplicația Oceanic+, cea care a fost folosită intens pentru a promova noul Apple Watch Ultra.
Apple a publicat în magazinul AppStore aplicația Oceanic+, cea care a fost folosită intens pentru a promova noul Apple Watch Ultra.

După două luni de la lansarea Apple Watch Ultra, ceasul smart care e mai scump decât majoritatea celor special făcute pentru outdoor, dar pe care fanboys îl iubesc, Apple lansează și aplicația Oceanic+ care permite afișarea de informații detaliate pentru pasionații de diving.

În prezentare Apple am văzut că Watch Ultra și Oceanic+ permit urmărirea în timp real a temperaturii apei și a adâncimii la care se găsește scufundătorul purtător de Apple, că doar se știe că Apple are vastă experiență în domeniul acesta și face produse în care poți avea încredere.

Aplicația Oceanic+ este făcute de Huish Outdoors în colaborare cu Apple și după cum am spus deja, permite afișarea mai multor indicatori asociați procesului de diving. Cu limitarea că ceasul Apple poate fi folosit doar până la 40m, aplicația Oceanic+ afișează date legate timpii de coborâre, urcare și distanța până la suprafață. Cine vrea poate să folosească aplicația pentru a face o rută pe care să o urmeze sub apă, iar șabloanele pentru home screen pot fi setate după preferință.

Aplicația poate folosi Taptic Engine pentru a avertiza utilizatorul în cazul în care sunt emise notificări importante – asta dacă ceasul purtat peste costumul de scafandru va vibra suficient de tare încât să și simți asta, sub apă.

Și acum cea mai faină chestie: aplicația nu e gratuită. Cine plătește 800 EUR pe Apple Watch Ultra va mai putea scoate lejer din buzunar 5 USD / zi, 10 USD / lună sau 80 USD /an ca să poată folosi Oceanic+.

Acestea fiind zise, succes la scufundări cu inegalabilul Apple Watch Ultra. Că știu că fanii adevărați vor prefera acest ceas în locul unuia special conceput pentru așa ceva.

via Apple

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep