HomeMobileAndroidNetflix direct din AppGallery pe HUAWEI Mate 50 Pro

Netflix direct din AppGallery pe HUAWEI Mate 50 Pro

Cum poți instala Netflix pe HAUWEI Mate 50 Pro folosind magazinul de aplicații AppGallery.
Cum poți instala Netflix pe HAUWEI Mate 50 Pro folosind magazinul de aplicații AppGallery.

Luna trecută am avut la teste noul model HUAWEI Mate 50 Pro și după cum ați putut citi din review-ul nostru, acest smartphone este unul dintre cele mai interesante aparate Android din 2022. Construcția elegantă, autonomia suficientă și ecranul foarte bun îl fac un instrument ideal pentru consumul de conținut multimedia, prin urmare ne-am gândit să vă mai spunem ceva: îl puteți folosi pentru a consuma conținut de pe principalele platforme de streaming video, incluzând aici Netflix și Disney+.

La fel ca pe oricare smartphone, instalați aplicațiile dorite folosind magazinul de aplicații disponibil pe aparat. În cazul dispozitivelor HUAWEI, magazinul de aplicații standard este AppGallery.

AppGallery: peste  220,000 de aplicații disponibile

Odată cu decizia SUA de a bloca accesul dispozitivelor HUAWEI la ecosistemul Google Play, a apărut necesitatea de a dezvolta un magazin de aplicații similar, din care utilizatorii să poată instala aplicațiile Android favorite fără nicio bătaie de cap. Și după cum se poate vedea în acest moment, AppGallery a ajuns să fie un sistem inteligent și inovator care nu numai că oferă utilizatorilor aplicațiile dorite, dar în același timp permite și dezvoltatorilor de aplicații să creeze experiențe unice pentru consumatori. Asta se întâmplă și datorită faptului că Huawei a creat propriul sistem Mobile Services (HMS) prin care oferă dezvoltatorilor instrumentele necesare realizării de experiențe personalizate – peste 6 milioane de dezvoltatori sunt înscriși în magazin și sunt integrate 220,000 de aplicații care folosesc deja HMS.

În ultimii doi ani, AppGallery a avut o creștere explozivă, fiind în acest moment în top 3 magazine de aplicații la nivel global – pentru statistică, în 2021 numărul de aplicații noi adăugate în AppGallery a avut o creștere de 147%. Așa s-a ajuns la un număr de peste 220,000 de aplicații în AppGallery și aproape 580 de milioane de utilizatori care îl folosesc lunar. Interfața este intuitivă, în care utilizatorul primește multe sugestii vizavi de opțiunile existente.

Legat de securitate, Huawei a răspuns feedback-ului din piață și a îmbunătățit modul în care asigură protecția împotriva aplicațiilor periculoase și a modului în care funcționează protecția datelor private. AppGallery poate acum să instaleze și aplicații din afara magazinului, oferind utilizatorului o plajă mai mare de opțiuni. Și pentru asigurarea securității datelor, orice aplicație care este adusă din surse terțe, trece printr-un proces riguros de verificare, monitorizare, certificare și reinspectare, un proces care identifică cu succes și izolează de la sursă aplicațiile periculoase care conțin viruși. În plus, se realizează verificări zilnice de securitate, detectând eventualele nereguli de siguranță dintr-o aplicație.

Și o ultimă chestie: am înțeles că toate datele utilizatorilor europenisunt stocate în Europa, unde regulile și reglementările impun cele mai înalte standardede confidențialitate a datelor. Toate centrele de date locale ale HUAWEI respectă politica de distribuție și implementare a serviciilor localizate existentă la nivel european.

V-am spus toate astea pentru că în ultima vreme am observat că mai toate reclamele la diverse aplicații de smartphone oferă link-uri și către AppGallery, semn că deja magazinul HUAWEI este unul bogat și eficient.

Oricine are un smartphone cu sistemul de operare Android poate să pună AppGallery și să îl folosească, pornind de la link-ul de pe pagina oficială HUAWEI AppGallery.

Iar dacă aveți nelămuriri sau orice întrebare legată de descărcarea aplicațiilor din AppGallery pe aparatele HUAWEI, există posibilitatea de a vă conecta direct cu serviciul de suport – scanați codul QR de mai jos și veți fi automat redirecționați către un cont de Whatsapp unde veți primi răspunsurile dorite.

Cum instalezi Netflix pe HUAWEI Mate 50 Pro

După cum am spus, procesul de instalare a aplicațiilor de streaming video pe HUAWEI Mate 50 Pro (la fel ca pe oricare alte telefoane HUAWEI!) este unul simplu: deschideți AppGallery, scrieți numele aplicației dorite în câmpul de căutare și apăsați pe Search.

Din lista de rezultate alegeți prima propunere și apăsați pe ea. Va fi deschisă pagina aplicației de unde puteți vedea detalii despre ea: cui aparține, care e ultima versiune și detalii despre dimensiunea sa plus butonul de instalare.

SFAT: în partea de jos e posibil să vă apară mesajul Disclaimer. Vă sugerez să citiți ce scrie acolo înainte de a porni instalarea. Acest lucru apare pentru acele aplicații care nu sunt oferite direct de pe server-ele HUAWEI.

În cazul Netflix, după ce apăsați butonul Install o să vi se deschidă o nouă fereastră în care vi se cere acordul pentru instalarea aplicației și se indică faptul că este dintr-o sursă externă. Apăsați butonul Continue și porniți descărcarea.

După ce pachetul este adus, AppGallery îl scanează de cod periculos și apoi vă oferă posibilitatea de instalare. Apăsați pe butonul Install și gata, aplicația e acum pe propriul smartphone și poate fi folosită fără probleme.

Același lucru poate fi făcut și pentru Disney+ – e ceva foarte simplu și oricine poate face asta.

Spor!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep