HomeFeaturedFocusCat tine bateria lui Motorola Edge 30 Neo

Cat tine bateria lui Motorola Edge 30 Neo

Motorola Edge 30 Neo

Folosesc Motorola Edge 30 Neo de vreo două luni bune. Este un mid-range foarte elegant, cu accente clare puse pe design și detalii de construcție. Dar nu au fost ignorate nici performanțele sau autonomia terminalului.

Aceasta din urmă impresionează în mod plăcut. Mai ales dacă avem în vedere că vorbim despre o baterie de doar 4020 mAh. O capacitate impusă în mare parte de dimensiunile reduse ale telefonului. Cu un display de doar 6.28 inchi (și margini foarte înguste ale acestuia), Neo oferă o puternică senzație de compact. Este mic și ușor, cu 152.9 x 71.2 x 7.8 milimetri și doar 155 grame. Iar aceste caracteristici ridică automat ceva semne de întrebare legate de autonomia terminalului.

Însă nu există motive de îngrijorare. Motorola Edge 30 Neo duce fără probleme aproape două zile de utilizare standard pentru un utilizator mediu de Android. Cu datele și WiFi-ul pornite, cu social media, browsing, apeluri și mesaje, cu ceva butonat suplimentar, mai ales în zona de cameră foto. Neliniștea asta legată de autonomie a fost spulberată din prima săptămână de utilizare.

Am rulat, parcă pentru a confirma cumva această senzație și testul de baterie din PCMark. Rezultatul îl vedeți în capturile de ecran de mai jos.

Menționez că testul a fost realizat cu luminozitatea ecranului (un pOLED cu rată de refresh de 120 Hz) la maxim, în încercarea de a simula ceva cât mai aproape de utilizarea cotidiană.

Cred că alte cuvinte în ceea ce privește autonomia lui Motorola Edge 30 Neo sunt de prisos. Telefonul se descurcă peste așteptări din acest punct de vedere. O să revin și cu performanțele pe care le poate genera acest mid-range care propune un raport preț/specificații/aspect fizic și construcție foarte atractiv.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep