HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata seria Oppo Reno9 si cateva informatii

FOTO: cum arata seria Oppo Reno9 si cateva informatii

Oppo Reno9

Câteva fotografii care înfățișează viitoarea serie de telefoane Oppo Reno9 au fost publicate. Sunt fotografii generate pe calculator în conformitate cu zvonurile care au tot circulat despre aceste terminale. Pe care, ca o scurtă paranteză, ar trebui să le vedem făcându-și apariția oficială chiar luna aceasta. Vor apărea în primă fază în China, dar vor avea cu siguranță parte și de o disponibilitate la nivel global.

În fotografia de mai sus le vedeți unul lângă celălalt. Modelul standard Reno9, modelul Reno9 Pro și vârful acestei game, Reno9 Pro Plus.

Toate cele trei par a avea ecrane cu marginile laterale curbate. Toate trei telefoanele Oppo Reno9 cred că vor avea ecrane OLED cu rată de refresh de 120 Hz. Și cu cititorul de amprentă digitală integrat sub display, plus un orificiu pentru camera selfie, poziționat central. Însă asemănările se cam opresc aici.

Doar modelul Pro+ are pe partea din spate și a treia cameră foto. Si pare a avea senzori de dimensiuni (fizice) ceva mai mari. Iar brandingul aferent prezenței procesorului de imagine proprietar MariSilicon apare doar pe cele două Pro-uri.

Se știu și câteva detalii tehnice, în special despre modelul standard. Acesta va fi echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 778G, va avea o memorie RAM de 12 GB, un acumulator de 4500 mAh (încărcare de 67W), o cameră selfie de 32 MP și un senzor foto principal pe spate de 64 MP.

Oppo Reno9 Pro Plus pe de altă parte, va avea un chipset MediaTek Dimensity 8000 și un senzor foto principal de 50 MP (Sony IMX766).

Deocamdată acestea sunt noile detalii pe care le-am aflat despre cele trei dispozitive.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep