HomeFeaturedFocusGoogle Pixel 7a, cateva detalii tehnice

Google Pixel 7a, cateva detalii tehnice

Google Pixel 7a

Au început să apară detalii tehnice despre viitorul mid-range al celor de la Google. Un telefon pe care, dacă ne uităm pe calendarul aparițiilor anterioare, ar trebui să îl vedem undeva în luna mai a anului viitor. Așa că ar putea să surprindă că deja circulă zvonuri despre Google Pixel 7a. Dar chiar și așa, ele sunt binevenite. Până la urmă telefoanele Pixel sunt destul de populare, așa că interesul este mare.

Prima informație este legată de ecranul telefonului. Se pare că cei de la Google au fost atenți la sugestiile publicului, care a reclamat o rată de refresh prea mică la ecranul lui Pixel 6a. Așa că noua apariție va avea un display cu rezoluție fullHD+ și cu rată de refresh de 90 Hz. Un panel produs de Samsung.

Google Pixel 7a va avea pe spate tot un sisitem foto dual-camera, dar unul ceva mai bun în zona de senzor principal. Un IMX787 de la Sony va fi senzorul principal, unul wide. Iar cel ultrawide va fi un IMX712.

Un alt plus în comparație cu predecesorul său va fi reprezentat de prezența suportului pentru încărcare wireless. Chiar dacă viteza acesteia va fi limitată la 5W, este totuși o veste bună pentru fani, cu atât mai mult cu cât tot mai muți producători auto integrează încărcarea wireless pentru telefoane în construcția vehiculelor noi.

Deocamdată detaliile despre Google Pixel 7a se opresc aici. Și ar trebui privite cu o doză de precauție. Dar sunt convins că vom mai reveni pe acest subiect pe măsură ce vor ieși la iveală și alte detalii.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep