HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Xiaomi 13 și 13 Pro

FOTO: cum arată Xiaomi 13 și 13 Pro

Xiaomi 13

Deși mai avem câteva zile bune până la apariția oficială a lui Xiaomi 13 și a fratelui ceva mai puternic 13 Pro, iată că au ieșit la iveală câteva fotografii generate pe calculator cu cele două telefoane. Și avem o surpriză destul de interesantă din partea modelului standard.

Acesta propune un design foarte familiar, cu ecran plat și margini laterale la fel de plate. Inclusiv pe partea din spate pare să se apropie ca aspect fizic de cele mai recente generații de iPhone. Iar fotografia de ma sus stă ca dovadă în acest sens.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, deocamdată este destul de mult mister în jurul acestui telefon. Leakster-ii sunt însă într-un acord comun legat de chipset-ul viitorului flagship Xiaomi 13. Acesta va fi modelul de top (încă nelansat oficial) de la Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 2.

Modelul Pro pe de altă parte, vine cu un ecran cu marginile laterale curbate. Aceeași curbură o face și suprafața spate, pentru a păstra simetria.

Se va baza pe același procesor, va fi mai mare ca și dimensiune (display de 6.65 inchi), cel mai probabil. Zvonurile vorbesc despre un sistem de trei camere foto, toate cu rezoluție de 50 MP. Un senzor principal de un inch (Sony IMX989), un ultrawide și un telephoto.

Pe lângă Xiaomi 13 și 13 Pro, seria se pare că va fi întregită de un model Ultra, vârful absolut al acestei game de flagship-uri. Cele trei telefoane vor fi prezentate în jurul datei de 20 decembrie.

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep