HomeFeaturedFocusGoogle Maps primește trei noi funcții interesante

Google Maps primește trei noi funcții interesante

Google Maps de Android și iOS va primi în curând câteva funcții foarte faine!
Google Maps de Android și iOS va primi în curând câteva funcții foarte faine!

Începând de săptămâna viitoare utilizatorii Google Maps de Android și iOS vor putea folosi câteva funcții noi, extrem de utile pentru persoanele cu dizabilități și posesorii de mașini electrice. Vorbesc în primul rând despre introducerea unei setări speciale care va permite firmelor să adauge în descriere opțiuni legate de accesul pentru persoane cu dizabilități.

O nouă funcție în Google Maps.

Opțiunea Accessible Places va putea fi activată relativ simplu.

Apoi, posesorii de mașini electrice vor putea să folosească căutarea în vederea descoperirii de stații de încărcare, inclusiv cu posibilitatea de selecție pentru încărcare rapidă (50kW+) și diferite tipuri de adaptoare.

Nu în ultimul rând toți utilizatorii vor putea să folosească Live View ca să caute diferite informații privind direct prin camera foto. Din păcate treaba asta va merge doar în anumite orașe, pentru început în Londra, Los Angeles, New York, Paris, San Francisco, și Tokyo. Ulterior lista va crește.

Așa cum am spus, opțiunile vor începe să fie disponibile de săptămâna viitoare, probabil în mod progresiv și în urma unui update al aplicației Google Maps.

via Google

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep