HomeFeaturedFocusOrange anunță servicii 5G disponibile în YOXO

Orange anunță servicii 5G disponibile în YOXO

Beneficiarii abonamentului YOXO au de acum acces la serviciile 5G Orange.
Beneficiarii abonamentului YOXO au de acum acces la serviciile 5G Orange.

Orange a anunțat că YOXO (primul abonament de mobil 100% digital din România, administrat în întregime prin intermediul unei aplicaţii mobile) are acum și posibilitatea e selecție a serviciilor 5G. Direct din aplicația de mobil YOXO clienții au acces la un serviciu complex și un ecosistem divers cu oferte interesante pentru telefoane, portare digitală, eSIM.

În urma introducerii serviciilor 5G, clienții care optează pentru abonamentul cu 150 GB vor avea parte de cel mai rapid internet mobil, cu viteze maxime de descărcare de până la 1,2 Gbps şi viteze medii de 600 Mbps – aceste viteze asigură clienților YOXO o experienţă similară celei oferite de internetul prin fibră optică, însă pe mobil.

Pot beneficia de acest lucru atât clienții noi cât și cei deja existenți ce folosesc YOXO 150 GB, evident, doar dacă au aparat cu suport 5G. Acoperirea este disponibilă în 20 de orașe precum Sibiu, Arad, Bacău, Craiova, Brașov, București (acoperit în proporție de 100%), Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale.

Detalii despre toate beneficiile YOXO și performanțele 5G sunt disponibile pe: https://www.yoxo.ro/5g/

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep