HomeFeaturedFocusLeak: OnePlus 11, specificații tehnice si ambiții mari

Leak: OnePlus 11, specificații tehnice si ambiții mari

OnePlus 11

Un leakster cu un istoric extrem de bun, DigitalChat Station, a publicat câteva informații despre viitorul flagship OnePlus 11. Și odată cu acestea a emis ipoteza conform căreia terminalul va deveni unul premium, cu accente destul de puternice pe materiale și aspect fizic.

Un argument în această direcție ar fi faptul că va trece la o construcție ceramică. Îmbinată cu un display curbat, aceasta va conferi un aspect fizic destul de interesant. Și atenție, este vorba despre modelul standard, nu despre Pro. Care nici el nu ar trebui să se abată de la această regulă.

În ceea ce privește specificațiile tehnice pentru OnePlus 11, o combinație de chipset Snapdragon 8 Gen 2 cu o memorie RAM de 16 GB și cu capacitate internă de stocare UFS 4.0 cred că spune destul de multe.

Sistemul foto al viitorului flagship va avea un senzor principal de 50 MP, un ultrawide de 48 MP și un telephoto (zoom optic 2x) de 32 MP. Și, poate cel mai important, va fi realizat în colaborare cu Hasselblad.

Acumulatorul va avea o capacitate de 5000 mAh și va putea fi încărcat cu 100W.

Nu este foarte clar încă ce diferențe vor exista între OnePlus 11 și varianta Pro. Dar probabil că vom afla la un moment dat. Deocamdată avem niște poze cu Pro-ul, care nu ar trebui să fie departe ca și aspect fizic de modelul standard.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep