HomeFeaturedFocusHUAWEI WATCH GT 3 SE: autonomie de 2 saptamâni, ecran AMOLED, SpO2

HUAWEI WATCH GT 3 SE: autonomie de 2 saptamâni, ecran AMOLED, SpO2

HUAWEI WATCH GT 3 SE este un ceas smart construit pe structura GT3 cu ecran AMOLED și autonomie de 2 săptămâni.
HUAWEI WATCH GT 3 SE este un ceas smart construit pe structura GT3 cu ecran AMOLED și autonomie de 2 săptămâni.

Pentru toți aceia care caută un ceas smart de calibrul lui Watch GT3 Pro, dar la un preț ceva mai mic, Huawei a lansat modelul Watch GT 3 SE la 999 LEI. Acest ceas oferă posibilitatea de măsurare a activității fizice (peste 100 de programe) și a indicatorilor de sănătate. Huawei îl poziționează ca pe un ceas smart care răspunde nevoilor exploratorilor urbani, ale pasionaților de sport și fitness, precum și ale persoanelor axate pe sănătate.

Watch GT 3 SE merge cu iOS și Android, oferă posibilitatea e a vedea notificările direct pe ceas iar datele legate de activitatea fizică sunt disponibile în Huawei Health, care se poate integra și cu Strava.

Cu un aspect complet nou, acest smartwatch vine cu un ecran color AMOLED de înaltă definiție, de 1,43 inci (ecran de 46mm), 466 x 466 cu 326 PPI, cu afișarea clară a culorilor pe ecran. În plus, ecranul este Corning Gorilla Glass, material care asigură rezistența la uzură. Chiar dacă este construit din materiale rezistente, HUAWEI WATCH GT 3 SE cântărește doar 35,6 g (fără curea) și are o grosime totală de numai 11 mm (corpul ceasului). Este disponibil în două culori, Graphite Black și Wilderness Green. În afară de miile de teme pentru cadrane de ceas, utilizatorii pot folosi fotografii OOTD și Portrait Mode pentru a crea cadrane de ceas personalizate.

HUAWEI WATCH GT 3 SE oferă o rezistență la apă de 5ATM corespunzătoare standardului ISO 22810:2010, permițându-i să funcționeze la o adâncime de până la 50 de metri timp de 10 minute. Lucrează împreună cu cinci sisteme majore de sateliți – GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo și QZSS – și  utilizează un cip de poziționare GNSS încorporat de înaltă precizie, care oferă performanțe excelente de anti-interferență pentru toate antrenamentele.

Ceasul este certificat ISO 22810:2010 privind rezistența la apă de 5ATM (rezistent la apă până la 50 m) și poate fi utilizat pentru activități acvatice în ape puțin adânci, cum ar fi piscinele sau marea în apropierea țărmului. (Nu este potrivit pentru utilizarea în apă fierbinte, spa-uri, saune, scufundări de mare adâncime, scufundări pe platformă și alte activități sub presiune ridicată a apei, în temperatură și umiditate ridicate.)

Watch GT 3 SE poate monitoriza bătăile inimii, nivelul SpO2 și calitatea somnului prin HUAWEI TruSleep™ 3.0. Și la fel ca modelul GT3 Pro, varianta SE are microfon și difuzor pentru preluarea apelurilor direct pe ceas sau ascultarea muzicii. Că veni vorba de chestii extra, pentru utilizatorii care doresc să călătorească, ceasul oferă navigare pe hartă, o funcție crucială pentru oricine se află într-o zonă necunoscută. În domeniul jocurilor și al divertismentului, acesta suportă MyTuner Radio, Infinity Loop, eSound Music și multe altele. Iar pentru a îmbunătăți eficiența și sănătatea, oferă TickTick Focus To-Do, Home Workouts și multe altele.

Watch GT 3 SE e acum într-o promoție: toți cei care achiziționează acest nou model de ceas și se abonează la newsletter vor primi un cupon în valoare de 100 de lei, pentru noul produs; o curea extra; posibilitatea plății produsului în 3 sau 6 rate fără dobândă. De asemenea, oricine va cumpăra noul HUAWEI GT 3 SE de pe eshopul HUAWEI va fi înscris automat la tragerea la sorți pentru o pereche de căști FreeBuds Lipstick.

Ceasul arată chiar bine și sunt curios să îl văd. O să revin cu detalii.

Informații mai multe și specificațiile tehnice ale Huawei Watch GT 3 SE pot fi găsite aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep