HomeFeaturedFocusLivrările de iPhone 14 Pro afectate de demisiile de la Foxconn

Livrările de iPhone 14 Pro afectate de demisiile de la Foxconn

Foxconn

Se pare că restricțiile impuse de autoritățile chineze în zonele afectate de COVID au influențat în mod indirect și livrările de iPhone 14 Pro. Se pare că mai multe sute de angajați (unii vorbesc chiar despre mii) ai fabrici Foxconn din Zhengzhou, au demisionat din cauza acestor restricții, care au determinat proteste în masă în China.

Și nu doar acestea au fost motive. Ci mai ales faptul că muncitorii au fost induși în eroare atunci când li s-au prezentat condițiile salariale. Iar în ceea ce privește acomodarea lor, mulți au fost nevoiți să doarmă în condiții insalubre, la un loc cu colegii lor bolnavi. Așa că peste revolta față de restricțiile impuse de autorități s-a suprapus și frustrarea acumulată la locul de muncă.

Fabrica este cea mai mare unitate de producție a Foxconn și este specializată pe terminalele Apple iPhone 14 Pro în prezent. Iar fluxul de producție a fost atât de puternic impactat de aceste demisii, încât cei de la Bloomberg estimează că vor fi diminuări considerabile ale livrărilor către parteneri.

Se estimează că undeva la 6 milioane de unități vor fi scăzute din necesarul comandat de Apple. De altfel partenerii au început deja să anunțe întârzieri la livrările de iPhone 14 Pro.

Și lucrurile ar putea să devină și mai urâte. Depinde mult de cum vor reuși cei de la Foxconn să gestioneze această situație neplăcută.

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care vineri acțiunile Apple au scăzut puțin, cu 1.9%

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep