HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Samsung Galaxy A34

FOTO: cum arata Samsung Galaxy A34

Samsung Galaxy A34

Au ieșit la iveală câteva fotografii generate pe calculator cu Samsung Galaxy A34. Un telefon care face parte din familia de mid-range-uri cu care compania coreeană face cifre destul de mari de vânzări. În același timp, un dispozitiv care este așteptat să își facă apariția oficială alături de Galaxy A54, fratele său mai mare și mai puternic, cu care împarte totuși aceeași categorie din portofoliul coreenilor.

Pozele lasă la vedere câteva detalii de construcție. În primul rând și A34 va prelua același design în zona camerelor foto de pe spate. Nu va mai exista un modul foto, fiecare cameră iese în evidență direct de pe suprafața spate a terminalului. Exact cum arată în prezent Galaxy S22 Ultra. Nu este prima dată când Samsung aduce elementele de design de pe flagship-uri pe mid-range-urile generației următoare.

Un alt element distinctiv pentru Samsung Galaxy A34 în comparație cu A54 este notch-ul în forma literei U pentru camera foto frontală. Pe A54 l-am văzut cu un orificiu ceva mai elegant. Legat de ecran, zvonurile spun că va avea o diagonală de 6.5 inchi.

Pe spate sunt vizibile trei camere foto. Iar cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral. Fotografiile ne mai arată și un jack audio de 3.5 mm.

Deocamdată nu avem alte detalii despre acest mid-range încă nelansat. Samsung Galaxy A34 va fi anunțat oficial cel mai probabil în luna ianuarie a anului viitor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep