HomeFeaturedFocusSfat: cum cumperi mai ieftin pe internet

Sfat: cum cumperi mai ieftin pe internet

În browser-ul Microsoft Edge există preinstalată o funcție care îți permite să poți obține prețuri mai mici pentru produsele pe care le cumperi online. Se numește Shopping și e destul de inteligentă încât să își dea seama ce cumperi (în principiu de pe ce site și ce produs) și să caute în baza de date informații despre codurile (sau cupoanele) de discount (reducere) existente pentru situația specifică în care te afli.

Trebuie doar să citești cu atenție despre ce e vorba în informația sugerată și să acționezi cât poți de repede. În principiu serviciul este făcut pentru utilizatorii din SUA, țară unde se practică mult politica asta cu coduri de reducere, însă sunt șanse foarte mari să poți găsi ceva care să fie util și în România sau pentru situațiile în care cumperi din alte țări, cu livrare în România.

Din ce am văzut, reducerile sunt de 5-15% însă sunt situații în care există campanii speciale unde puteți prinde reduceri și mai mari. De asta spun că merită să folosiți opțiunea, chiar dacă nu e întotdeauna ceea ce vă doriți.

Ca să puteți beneficia de Shopping trebuie să vă instalați browser-ul Microsoft Edge de Windows sau macOS și să îl folosiți atunci când vreți să faceți cumpărături. Intrați pe pagina dorită, la produsul selectat și din meniu alegeți Shopping.

Atunci când sunt detectate reduceri, acestea apar în secțiunea Coupons & Savings. Copy & Paste la codul propus, adăugat la check-out și așa vă puteți cumpăra chestii mai ieftine.

Partea și mai faină e că merge și pentru servicii: de exemplu pentru Surfshark există acum discount de 81%.

Sper să vă ajute informația asta.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep