HomeFeaturedFocusSeria Samsung Galaxy S23 va avea doar chipset-uri Qualcomm

Seria Samsung Galaxy S23 va avea doar chipset-uri Qualcomm

Galaxy S23

Iată că se confirmă informația conform căreia telefoanele din seria Galaxy S23 de la Samsung vor fi echipate exclusiv cu chipset-uri Qualcomm. Mai exact cu modelul de top care va fi anunțat în câteva zile, Snapdragon 8 Gen 2. Informația a fost deocamdată confirmată doar de către oficialii Qualcomm. Probabil că în zilele următoare va veni si confirmarea din partea coreenilor.

Samsung reunță astfel la chipset-urile proprii Exynos. Cel puțin pentru seria de top Galaxy S. Rămâne de văzut dacă mid-range-urile și telefoanele entry ale companiei vor mai recurge la aceste chipset-uri. Sau compania coreeană va renunța de tot la producția lor și se va focusa pe alte componente.

Se explică astfel și de ce în aplicațiile de benchmark-uri au fost testate doar telefoane Galaxy S23 (modelul standard, Plus-ul și Ultra-ul) echipate cu chipset Qualcomm. Opinia publică se întreba de ceva vreme unde sunt Exynos-urile. Ei bine, nu sunt!

Tot legat de această serie de telefoane high-end mult așteptată, avem un detaliu legat de data de apariție. Se pare că S23-urile vor fi anunțate oficial în prima săptămână a lunii februarie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep