HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A14 5G trece prin Geekbench

Samsung Galaxy A14 5G trece prin Geekbench

Samsung Galaxy A14 5G

Unul dintre telefoanele cu care coreenii fac volume mari de vânzări este Galaxy A1x. Următoarea generație pare să bată la ușă și viitorul Samsung Galaxy A14 5G tocmai a trecut prin Geekbench. Acolo unde a lăsat la vedere câteva specificații tehnice. Și unde nici măcar nu a venit singur, ci a adus cu el un prieten/un verișor. Adică modelul Galaxy M14 5G. Cele două par să folosească același nucleu hardware.

Un nucleu hardware care se bazează pe un chipset Exynos 1330. Iată că inginerii coreeni mai folosesc încă chipset-urile Exynos, deși am aflat că viitoarea generație de Galaxy S-uri se va baza în exclusivitate pe chipset-uri Qualcomm. Ba chiar unele speciale.

Dincolo de chipset-ul Exynos 1330, Samsung Galaxy A14 5G, la fel ca și ruda sa Galaxy M14 5G, a fost echipat cu o memorie RAM de 4 GB. Cel puțin unitatea testată în Geekbench. Care a rulat un Android 13. S-ar putea (de fapt este cel mai probabil) ca telefonul să vină în mai multe combinații posibile de memorii.

În mod oarecum ciudat, deși au avut aceleași specificații, M14 5G a reușit un scor mai mare, așa cum se poate vedea în fotografia de mai jos.

Scorurile in Geekbench pentru Galaxy M14 5G (stanga) si Galaxy A14 5G (dreapta)

Alte specificații ale acestui terminal care se va bucura de o popularitate destul de mare fac referire la un display LCD cu diagonală de 6.8 inchi și rezoluție fullHD+. Camera foto frontală va avea un senzor de 13 MP (integrat într-un notch în formă de U). Pe spate se va găsi un sistem foto de trei camere, cu un senzor principal de 50 MP.

Autonomia lui Samsung Galaxy A14 5G va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Există chiar și o speculație de preț pentru telefon, care dă valoarea de 230 euro pentru piețele din Europa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep