HomeFeaturedFocusMoto X40 anuntat oficial

Moto X40 anuntat oficial

Moto X40

Un alt telefon interesant care și-a făcut apariția săptămâna trecută și despre care nu am apucat să vorbim este Moto X40. Și este interesant mai ales prin faptul că este versiunea chineză pentru viitorul Edge 40 care va ajunge și pe piața locală. Momentan este cel mai puternic telefon al celor de la Motorola.

Așa că nu surprinde faptul că este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Propune trei combinații de memorii. Prima cu 8 GB de RAM și o memorie internă de 128 GB. A doua, cea intermediară, cu 12 GB de RAM și o stocare internă de 256 GB. În fine, versiunea de top vine tot cu 12 GB de memorie RAM, dar duce capacitatea internă de stocare la 512 GB.

Sistemul de operare este un Android 13 cu interfața proprietară minimalistă MyUI 5.0 peste el.

Ecranul lui Moto X40 este un OLED cu diagonală de 6.7 inchi. Are o rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9) și vine cu o rată de refresh impresionantă, de 165 Hz. Mană cerească pentru pasionații de gaming. Marginile lateral par a fi curbate, cititorul de amprentă digitală este integrat sub display, avem la bord suport pentru HDR10+, iar protecția este asigurată de Gorilla Glass Victus. Avem la bord și o certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf.

Un orificiu poziționat central ascunde o cameră selfie cu senzor de 60 MP. Sistemul foto de pe spate are trei camere. Un senzor principal de 50 MP este ajutat de un ultrawide tot de 50 MP și de un telephoto cu senzor de 12 MP (zoom optic 2x).

Autonomia lui Moto X40 este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4600 mAh, care se poate încărca cu până la 125W.

Telefonul este deocamadă disponibil la precomandă, în variantă neagră sau albastră. Livrările încep pe 22 decembrie. Prețurile de vânzare pornesc de la aproximativ 490 dolari și ajung până la 620 dolari.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep