HomeFeaturedFocusNubia Z50 a fost lansat oficial

Nubia Z50 a fost lansat oficial

Nubia Z50

S-a întâmplat săptămâna trecută, dar nu puteam trece cu vederea apariția acestui flagship. Asta chiar dacă șansele să ajungă și pe la noi în viitorul apropiat (și în mod oficial) sunt destul de mici, Nubia Z50 este un telefon interesant, care merită câteva clipe de atenție.

Ca orice vârf de gamă care se respectă, este construit în jurul chipset-ului Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Cea mai puternică opțiune pentru Androide. Combinațiile de memorii posibile sunt cinci la număr și pleacă de la 8 GB de RAM cu 128 GB capacitate internă de stocare până la 16 GB de RAM și 1 TB memorie internă.

Sistemul de operare este un Android 13 cu interfața MyOS 13 peste el.

Ecranul lui Nubia Z50 este un AMOLED de 6.67 inchi cu marginile laterale curbate. Are o rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli), oferă suport pentru HDR10+, integrează cititorul de amprentă digitală și are un orificiu discret, poziționat central, în care se ascunde o cameră selfie echipată cu un senzor cu rezoluție de 16 MP.

Pe partea din spate telefonul are un sistem foto compus din doar două camere. Un senzor principal de 64 MP și un ultrawide de 50 MP. O combinație destul de ciudată, care probabil este ajutat de optimizări software.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se poate încărca cu până la 80W. Oferă suport și pentru încărcarea wireless.

ZTE Nubia Z50 este disponibil în trei variante de culoare. Prețurile de vânzare pornesc de la aproximativ 430 dolari și ajung până la aproximativ 860 dolari pentru versiunea de top. Vânzările încep de pe 23 decembrie, deocamdată doar în China. Nu se știu detalii despre o eventuală disponibilitate globală.

via ZTE

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep