HomeFeaturedFocusRealme 10 Pro si 10 Pro+ debuteaza la nivel global

Realme 10 Pro si 10 Pro+ debuteaza la nivel global

Realme 10 Pro

Partea mai puțin fericită a acestui anunț este că acest debut global trâmbițat de compania chineză desprinsă din Oppo face referire la India. Adică telefonul iese din China, dar deocamdată doar în India. Și mai haios este că Realme 10 Pro și 10 Pro+ au prețuri mai mari decât cele anunțate în momentul prezentării oficiale. În ritmul ăsta, până ajung în Europa (dacă mai ajung), s-ar putea să crească destul de mult prețurile de vânzare.

Despre modelul 10 Pro+ am vorbit deja acum trei săptămâni, când și-a făcut apariția oficială. În comparație cu el, Pro-ul simplu vine cu câteva diferențe importante. Ecranul este acum un LCD, dar este o idee mai mare (6.72 inchi în comparație cu 6.7 inchi).

La interior are un chipset Snapdragon 695. Păstrează în mare aceleași combinații de memorii. Păstrează și camera foto frontală, la fel și senzorul principal de pe spate, de 108 MP. Dar pierde o cameră de pe spate (cea ultrawide).

Acumulatorii celor două au aceeași capacitate de 5000 mAh, dar Pro-ul simplu pierde la viteza de încărcare.

În configurația de bază 8 GB RAM + 128 GB, Realme 10 Pro are un preț de vânzare de aproximativ 319 dolari. Iar Pro+ costă (în aceeași configurație de memorii) 379 dolari.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep