HomeMobileAndroidNoua interfață Android Auto Coolwalk UI e disponibilă pentru toți utilizatorii

Noua interfață Android Auto Coolwalk UI e disponibilă pentru toți utilizatorii

Google a avut nevoie de mai mult de jumătate de an pentru a putea oferi publicului larg noua interfață Android Auto Coolwalk UI (copiată după Apple Car Play) în care să se poată afișa simultan pe ecran aplicația de navigație și o aplicație multimedia. Ideea din spatele ei ar fi că așa permite controlul mai simplu pentru navigație, comunicație și multimedia.

După cum se poate observa în imaginea de mai sus, soluția de navigație e prezentată în partea dreaptă în timp ce pentru aplicația multimedia (în partea stângă) sunt disponibile atât butoanele de control cât și bara de progres – nu le puteți folosi touch în timp ce conduceți, trebuie să apelați la sistemul de control prin joystick.

În plus, Google anunță că va extinde funcționalitatea Android Auto și noile modele de Pixel și Samsung vor avea posibilitatea de a porni apeluri WhatsApp direct din interfața Android Auto. Apoi discutăm de integrarea opțiunii de digital car key sharing va fi disponibilă pe anumite telefoane Samsung și se pare că și pe unele Xiaomi.

Mai interesant mi se pare că Google va permite folosirea YouTube pe Android Auto, dar numai atunci când mașina este parcată, evident.

Prin urmare mergeți și faceți update pentru Android Auto de pe telefon și apoi verificați dacă puteți folosi noua interfață. Nu ar trebui să fie nevoie de niciun update al firmware-ului de pe mașină.

via AA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep