HomeFeaturedFocusLenovo ThinkPhone by Motorola a fost prezentat oficial

Lenovo ThinkPhone by Motorola a fost prezentat oficial

Lenovo ThinkPhone by Motorola

Se pare că aceasta este denumirea comercială completă a noului telefon: Lenovo ThinkPhone by Motorola. Nu este un telefon obișnuit, vine cu câteva caracteristici care să justifice asumarea acestei denumiri și separarea într-un fel de portofoliul Motorola. Sunt trei aspecte care îl evidențiază: o rezistență crescută la nivel de construcție, o integrare completă cu laptop-urile companiei  (Think 2 Think connectivity) și o mai mare atenție pentru informațiile sensibile ale utilizatorului.

La primul aspect trebuie să menționăm rama realizată dintr-un aliaj de aluminiu folosit în industria aeronautică, protecția cu Gorilla Glass Victus a ecranului și spatele realizat dintr-o fibră specială (aramid) mai rezistentă decât oțelul. Telefonul vine cu o certificare IP68 și respectă standardul MIL-STD 810H. Poate fi scufundat în apă și rezistă la căderea pe o suprafață dură de la înălțimi de cel mult 1.25 metri.

Fac o paranteză legată de rezistența unor dispozitve Lenovo:

Revenind la Lenovo ThinkPhone by Motorola, avem mai apoi partea de integrare cu laptopurile ThinPad. Se realizează prin protocolul Think 2 Think. Permite, dincolo de transferul de fișiere între cele două dispozitive, folosirea telefonului pe post de cameră web pentru laptop sau deschiderea pe laptop a oricărei aplicații de pe telefon.

Dispozitivul are un buton fizic suplimentar, de culoare roșie, care poate accesa modul Walkie Talkie din Microsoft Teams. De asemenea vine cu aplicațiile Microsoft preinstalate (Microsoft 365, Outlook și Teams).

Moto KeySafe este un procesor separat, ce adaugă un nou layer de securitate pentru anumite informații sensibile (PIN-uri, parole și altele). Iar Moto OEMConfig (sau Moto Device Manager) va permite accesarea de către administratorii de sistem în mod remote a telefoanelor din organizație pentru diferite configurări.

Am încheiat partea de funcționalități specifice pentru Lenovo ThinkPhone by Motorola. Urmează partea convențională de smartphone. Adică un nucleu hardware bazat pe un chipset Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, cu o memorie RAM de 8 GB sau de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB, 256 GB sau 512 GB. Cu un acumulator de 5000 mAh (încărcare de 68W) și un display OLED de 6.6 inchi, cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 144 Hz.

Camera selfie este de 32 MP, iar pe spate avem un sistem cu trei camere foto, cu un senzor principal de 50 MP, un ultrawide de 13 MP și un senzor de adâncime de 2 MP.

Nu știm deocamdată un preț de vânzare pentru Lenovo ThinkPhone by Motorola. Dar este de așteptat ca telefonul să fie destul de scump și să nu poată fi accesat prin canalele convenționale de vânzare. Va ajunge și în Europa, informație confirmată oficial.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep