HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A34 5G, specificații tehnice complete

Samsung Galaxy A34 5G, specificații tehnice complete

Samsung Galaxy A34 5G

Urmatorul mid-range popular al companiei coreene nu și-a făcut apariția oficială încă. Dar Samsung Galaxy A34 5G pare să nu mai aibă secrete de natură tehnică. Un leak publicat pe Twitter, dintr-o sursă cu un istoric relativ OK a dezvăluit toate informațiile despre telefon.

Acesta va avea un ecran AMOLED de 6.5 inchi. Rezoluția acestuia va fi fullHD+, iar rata de refresh va fi de 90 Hz. Mai mult, acesta va integra cititorul de amprentă digitală. Un notch discret, în formă de U, va ascunde camera selfie echipată cu un senzor de 13 MP.

Pe partea din spate, Samsung Galaxy A34 5G va avea un sistem foto compus din trei camere. O decizie curioasă, din moment ce predecesorul său avea patru camere foto. Senzorul principal este de 48 MP, cel ultrawide de 8 MP și cel macro de 5 MP.

La nivel de nucleu hardware avem un chipset Exynos 1280 (fabricat pe procese de 5nm), o memorie RAM de 6 GB sau de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB sau 256 GB. Sistemul de operare rulat este un Android 13 cu OneUI 5 peste el.

Confgurația lui Samsung Galaxy A34 5G este completată de un acumulator de 5000 mAh, care se poate încărca cu până la 25W. Mai merită evidențiată certificarea IP67.

Nu este un upgrade spectaculos față de generația anterioară, dar acest model a devenit popular mai degrabă prin prețul competitiv (mai ales în ofertele operatorilor) decât prin performanțe.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep