HomeCloud & MobilityMicrosoft 365 Basic: 100 GB in OneDrive si aplicatiile Office Mobile la...

Microsoft 365 Basic: 100 GB in OneDrive si aplicatiile Office Mobile la 2 EUR/luna

Noul abonament Microsoft 365 Basic vă oferă acces la 100 GB pentru stocare în OneDrive și aplicațiile Office Mobile pentru doar 2 EUR/lună.
Noul abonament Microsoft 365 Basic vă oferă acces la 100 GB pentru stocare în OneDrive și aplicațiile Office Mobile pentru doar 2 EUR/lună.

Zilele trecute Microsoft a anunțat că aduce în Microsoft 365 abonamentul Basic în care utilizatorii au acces la 100 GB de stocare în OneDrive, aplicațiile Microsoft Office pe mobil și servicii avansate de securitate, pentru doar 2 EUR/lună.

Abonamentul Basic se află între Microsoft 365 gratuit și cel Personal (7EUR/lună) și înlocuiește oferta de 100GB din OneDrive plus câteva chestii noi: acces de pe iOS, Android, Windows și macOS la OneDrive, acces la versiunile web de Office, Outlook web și mobile fără reclame, cu criptare și protecție de spam, malware) plus acces la serviciile de suport Microsoft.

Practic, dacă în fiecare lună renunțați la o cafea, veți avea acces la cei 100 GB pentru stocare în cloud, soluțiile Office de mobile și Outlook fără reclame. E drept că nu este inclusă și licența de desktop pentru Word, Excel, PowerPoint sau Outlook, însă eu cred că merită banii.

Singurul lucru care lipsește este posibilitatea de setare a unei adrese de email personalizate, chestie care e prezentă în abonamentul Personal. Dar chiar și așa, oferta e foarte bună.

Ea va intra în vigoare în zilele următoare, așa că dacă vă interesează, stați cu ochii pe site-ul Microsoft ca să vedeți când apare oficial noul abonament.

Pe site-ul Microsoft e anunțată deja varianta Microsoft 365 OneDrive Standalone 100GB la 6,99 LEI/lună sau 69,99 LEI/an, care are acces doar la OneDrive. Nu îmi dau seama încă dacă aceasta va fi oferta pentru România sau este altceva. O să revin cu informații.

via th

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep