HomeFeaturedFocusApple Watch încalcă anumite patente si importurile ar putea fi oprite

Apple Watch încalcă anumite patente si importurile ar putea fi oprite

Apple Watch

Cei de la Apple au fost târâți într-un nou proces în care se pretinde încălcarea unor patente. De această dată în zona de wearable, mai exact la Apple Watch de la generația a șasea în sus. Senzorul care înregistrează pulsul cardiac și saturația de oxigen și mai ales tehnologia din spatele său, precum și modul de analizare al informațiilor culese fac subiectul acestui proces.

Un proces în care tocmai a venit un prim verdict (nu unul definitiv) surprinzător. Sau nu! Cei de la Apple au fost declarați vinovați și, în mod teoretic, United States International Trade Commission ar trebui să treacă la oprirea importurilor ceasului pe teritoriul Statelor Unite.

Nu o să se întâmple acest lucru. Asta pentru că cei de la Apple vor face un recurs. Și chiar dacă primul verdict va fi confirmat, probabil că cele două părți implicate vor ajunge la pace, cu un anumit preț. De fapt despăgubirile financiare sunt adevărata miză a acestor procese pe care marii giganți din IT le tot înfruntă.

Mai trebuie spus doar că partea implicată în acest proces este Masimo, o companie din domeniul medical, cu care cei din Cupertino au mai colaborat de-a lungul timpului, inclusiv pentru dezvoltarea Apple Watch. Însă când vine vorba de bani, chiar și cei mai buni prieteni pot deveni dușmani!

via Reuters

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep