HomeFeaturedFocusOnePlus 11R, câteva detalii tehnice

OnePlus 11R, câteva detalii tehnice

OnePlus 11R

Pe 7 februarie vom avea parte de un eveniment destul de important al companiei chineze. Un eveniment la care, pe lângă alte lansări interesante, îl vom vedea și pe OnePlus 11R, un terminal ceva mai accesibil decât vârful de gamă OnePlus 11. Tot atunci vom avea parte și de debutul OnePlus pe piața de tablete Android, lucru despre care am mai discutat.

Acum ne vom ocupa de modelul 11R. Va fi construit în jurul unui chipset Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm. Generația anterioară a chipset-ului de top pentru Androide. Memoria RAM va urca până la 16 GB. Un nucleu hardware care ne artă destul de clar că ambițiile acestui terminal sunt destul de mari.

O funcție interesantă, numită RAM-Vita, va utiliza AI-ul pentru a accelera realocarea de memorie în funcție de nevoile terminalului.

Ecranul lui OnePlus 11R este un LTPS LCD cu rată de refresh de 120 Hz. Aici este puțin mister, unele surse vorbeau despre un Fluid AMOLED. Diagonala ar trebui să fie de 6.7 inchi, iar rezoluția fullHD+.

Camera selfie va avea un senzor de 16 MP. Iar pe spate, senzorul principal va fi de 50 MP. Va fi ajutat de un ultrawide de 8 MP și de o cameră macro de 2 MP.

Autonomia telefonului va fi asigurată de un acumulator de 5000 mAh, care va oferi suport pentru încărcarea rapidă de 100W.

Pe lângă OnePlus 11R și tableta Android, în cadrul evenimentului de pe 7 februarie s-ar putea să vedem și un televizor din partea companiei chineze, dar și o tastatură care a generat destul de mult hype.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep