HomeFeaturedFocusHonor Magic Vs se lanseaza global pe 27 februarie

Honor Magic Vs se lanseaza global pe 27 februarie

Honor Magic Vs

Compania chineză desprinsă din Huawei a anunțat un eveniment de lansare în cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, de anul acesta. Pe 27 februarie va avea loc acest eveniment și știm deja că va prilejui lansarea la nivel global a pliabilului Honor Magic Vs. Dar și apariția oficială a seriei Magic5.

O serie care va fi compusă din trei dispozitive de top (un model standard, un Pro și un Ultimate), toate trei echipate cu un chipset pe măsură. Un Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Va mai exista și o a patra apariție în această familie, posibil una ulterioară. Un model Lite, care se va baza pe un Qualcomm Snapdragon 695.

Specificații tehnice Honor Magic Vs

Revenind la Honor Magic Vs, acesta are o structură ca a lui Galaxy Fold4 de la Samsung. Ecranul interior, cel pliabil, este un OLED ce are o diagonală de 7.9 inchi atunci când este deschis. Rezoluția este de 2272 x 1984 pixeli, rata de refresh este de 120 Hz și există și suport pentru HDR10+. Atunci când telefonul este închis, poate fi folosit ecranul exterior. Tot un OLED, de 6.45 inchi, cu rezoluție 2560 x 1080 pixeli, cu aceleași caracteristici.

La interior telefonul se bazează pe un Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm. Cele trei combinații posibile de memorii sunt 256 GB + 8 GB RAM, 256 GB + 12 GB RAM și 512 GB + 12 GB RAM. Nu există slot pentru card microSD.

Camera frontală are un senzor de 16 MP. Pe spatele telefonului există un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 54 MP, un ultrawide de 50 MP și un telephoto de 8 MP (zoom optic 3x). Arhitectura telefonului permite și utilizarea acestuia pentru selfie-uri mai pretențioase.

Autonomia lui Honor Magic Vs este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se poate încărca cu 66W.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep