HomeFeaturedFocusOnePlus Pad s-ar putea lansa pe 7 februarie

OnePlus Pad s-ar putea lansa pe 7 februarie

OnePlus Pad

Adică în cadrul evenimentului de lansare pentru telefoanele OnePlus 11 (debutul global) și eventual OnePlus 11R. Acolo s-ar putea să vedem și prima tabletă Android a companiei chineze, OnePlus Pad, alături de un televizor și de tastatura specială OnePlus Keyboard. Un produs despre a cărui apariție se cam vorbește de vreo doi ani.

Entuziasmul ar trebui puțin frânat. Dată fiind strânsa legătură cu Oppo, nu ar trebui să surprindă dacă noua tabletă a companiei va fi de fapt un Oppo Pad sau Oppo Pad Air cu denumirea schimbată. Eventual cu mici retușuril la nivel de finizaje externe.

Chiar și în acest scenariu al unui rebranding, avem totuși o speculație care vorbește de două modificări la nivel de configurație. Conform acestei surse, OnePlus Pad ar putea fi un Oppo Pad echipat cu un chipset Snapdragon 870 de la Qualcomm. Cu display de 11 inchi, probabil un panel IPS LCD cu rată de refresh de 120 Hz și rezoluție 2560 x 1600 pixeli.

Autonomia acestei tablete ar trebui să fie asigurată de un acumulator cu capacitatea de 8360 mAh, care va oferi suport pentru încărcarea rapidă de 33W. La nivel de configurații de memorii, ar putea fi disponibile mai multe combinații posibile. Până la 8 GB de RAM cu 256 GB memorie internă.

Camera de pe spate ar fi de 13 MP, cea frontală de 8 MP.

Adică exact ce spunea speculația inițială, că OnePlus Pad ar fi de fapt un Oppo Pad cu numele schimbat. Probabil că asupra subiectului se va face lumină pe 7 februarie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep