HomeFeaturedFocusOnePlus Pad ajunge în Europa

OnePlus Pad ajunge în Europa

OnePlus Pad

La mai bine de două luni de când a fost prezentată în China, OnePlus Pad, prima tabletă Android a companiei chineze ajunge și în Europa. Și o face la modul oficial, ceea ce este foarte bine pentru utilizatorii care încă mai cred și folosesc dispozitive din această categorie.

Tableta va fi disponibilă la precomandă în Europa, începând cu data de 28 aprilie. Livrările vor porni în 18 mai. Va fi disponibilă doar varianta cu 8 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB. Iar prețul de vânzare al acesteia va fi de 499 euro. Există și o campanie promoțională care le oferă primilor cumpărători posibilitatea de a primi cadou un încărcător SuperVOOC de 80W. Care este necesar și care nu este inclus în pachetul standard.

Cei care achiziționează OnePlus Pad în perioada de precomandă, mai primesc promoțional anumite beneficii cum ar fi șase luni gratuite de One Drive (100 GB) și șase luni de YouTube Premium.

Tableta vine într-o singură opțiune de culoare, Halo Green. Are un display IPS LCD de 11.6 inchi și rezoluție de 2800 x 2000 pixeli, cu rată de refresh de 144 Hz. Are un chipset MediaTek Dimensity 9000, o baterie de 9510 mAh, o cameră de 13 MP pe spate și una frontală de 8 MP.

OnePlus Pad are și câteva accesorii dedicate, care vor trebui achiziționate separat. Tastatura cu rol de husă cover pare să fie cea mai interesantă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep