HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: bumper pentru Huawei Watch GT2 Pro

RECOMANDARE: bumper pentru Huawei Watch GT2 Pro

Huawei Watch GT2 Pro

În momentul în care mi-am achiziționat ceasul Huawei Watch GT2 Pro, am optat pentru varianta cu ramă metalică argintie, pentru cureaua din piele ecologică de culoare maro cu care venea. Mi s-a părut că este o combinație mai elegantă decât cea de culoare neagră (curea de silicon + carcasă ceas).

Între timp, după o utilizare mai lungă, experiența mi-a arătat că sunt mult mai practice curelele de silicon. Am mai multe variante de culoare. Problema lor a fost că nu se potriveau chiar atât de bine cu o ramă argintie. Cel puțin asta a fost părerea mea, desigur, o apreciere subiectivă, care ține cont de gusturile personale.

Așa că m-am bucurat enorm când am văzut în oferta partenerilor noștri de la MobileDirect un bumber pentru acest model de ceas. L-am comandat fără ezitare. Am ales modelul de culoare neagră, dar în oferta lor sunt disponibile mai multe opțiuni de culoare. Și nu doar pentru Huawei Watch GT2 Pro, ci și pentru alte modele de ceasuri smart de la Huawei.

Și nu doar pentru ceasuri Huawei, am văzut și pentru câteva modele de smartwatch Samsung.

Mai trebuie precizat că rolul acestor bumper-e nu este doar unul cromatic. Principala lor funcționalitate este cea de protecție a ecranului și a carcasei ceasului împotriva loviturilor, a zgârierii și a deteriorării.

Touch-ul funcționează fără probleme prin protecția de ecran, butoanele la fel.

Un produs pe care chiar ar trebui să îl încercați, indiferent de modelul de smartwatch pe care îl folosiți.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep