HomeFeaturedFocusRealme a detaliat încărcarea sa rapidă de 240W

Realme a detaliat încărcarea sa rapidă de 240W

Realme

Compania chineză desprinsă din Oppo a oferit săptămâna trecută detalii despre tehnologia sa de încărcare ultra-rapidă, capabilă să încarce acumulatorul unui telefon smart cu 240W. Realme va avea cea mai rapidă încărcare de pe piață. Și care, aici este partea cea mai frumoasă, va echipa cât de curând telefoanele de top pe care compania le va lansa pe piață.

Oficialii companiei au promis că această tehnologie și mai ales demonstrația făcută cu ea nu reprezintă doar un exercițiu de imagine. Ci că viitoarea generație de flagship-uri o va integra. Cel mai probabil într-o ediție specială, cu un preț de achiziție ceva mai mare. Deși nu a fost specificat clar la care model de telefon se face referire, lista a fost restrânsă destul de rapid la doi posibili candidați: Realme GT3 Pro sau Realme GT Neo5.

Nu o să intrăm prea tare în detaliile tehnice. Cei care doresc mai multe informații de acest fel au la dispoziție link-ul sursă. O să evidențiez doar două aspecte. În primul rând, telefonul care va integra această tehnologie de încărcare ultra-rapidă de 240W, va avea cea mai mare zonă de răcire de pe piața de smartphone. Lucru evident, pentru că se eliberează destul de multă căldură acolo.

Pe de altă parte, capacitatea acumulatorului nu va fi afectată în timp. Cel puțin la nivel declarativ se promite că după 1600 de cicluri de încărcare (peste media duratei de viață a unui terminal) bateria își va păstra peste 80% din capacitatea sa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep