HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S23 Ultra, informații tehnice complete

Samsung Galaxy S23 Ultra, informații tehnice complete

Samsung Galaxy S23 Ultra

Nu mai este chiar atât de mult până când îl vom vedea pe Samsung Galaxy S23 Ultra (și de altfel toată familia S23) prezentat oficial. Terminalul tocmai a fost listat de TENAA cu configurația aproape completă la vedere. Așa că putem să ne facem o impresie destul de consistentă despre ce ar putea să aducă nou.

Telefonul va avea dimensiunile de 163.4 x 78.1 x 8.9 milimetri și o greutate de 233 grame. Destul de aproape de predecesorul său. De altfel va avea aceeași diagonală de 6.8 inchi a ecranului (cu rezoluție 3088 x 1440 pixeli, aspect 19.3:9). Acumulatorul va avea o capacitate de 5000 mAh.

La interior legea o face un chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm, cu nucleul de top ușor overclock-at. La fel, se pare că și GPU-ul este overclock-at. Memoria RAM a lui Samsung Galaxy S23 Ultra poate fi de 8 GB sau de 12 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 256 GB, 512 GB sau chiar 1 TB.

Se păstrează o doză de mister în legătură cu camerele foto. Totuși, zvonurile vorbesc despre un nou senzor de 200 MP, cele două telephoto-uri cu zoom optic 3x și 10x și un ultrawide. În mare, aceeaș configurație ca a predecesorului, cu actualizarea senzorilor ca și tehnologie mai degrabă decât ca rezoluție.

Evenimentul Samsung Unpacked va avea loc în prima săpătămână a lunii februarie. Atunci vom vedea noul Samsung Galaxy S23 Ultra, dar și frații săi de serie.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

  1. aceeaș mai Cristian mai, ce mai știre, ce mai știre. Pune și tu comparativ cum sta legat de versiunea anterioara, însă mai concret, nu asa cum ai scris.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep