HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A24 a trecut prin Geekbench

Samsung Galaxy A24 a trecut prin Geekbench

Samsung Galaxy A24

Vizita lui Samsung Galaxy A24 prin Geekbench înseamnă două lucruri. Primul, telefonul este destul de aproape de momentul apariției sale oficiale. În al doilea rând, rămân la vedere câteva informații tehnice despre terminal, pe care aplicația de benchmark le listează.

Telefonul va fi echipat cu un chipset MediaTek Helio G99. Ceea ce înseamnă că vorbim despre un terminal 4G. Nu va exista suport pentru conectivitatea 5G. Dar nu ar fi exclus ca ulterior să apară și o versiune 5G a telefonului.

Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 4 GB. Cel puțin pe unitatea testată. S-ar putea să avem disponibile mai multe combinații de memorii. Sistemul de operare de pe Samsung Galaxy A24 este un Android 13 cu interfața OneUI 5.0 peste el.

Alte informații despre acest entry-level provin din zvonurile anterioare. Știm astfel că telefonul va avea un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se va putea încărca cu 25W.

Senzorul principal al sistemului foto de pe spate va avea o rezoluție de 50 MP, iar camera selfie va fi echipată cu un senzor de 13 MP.

Sunt șanse ca Samsung Galaxy A24 să își facă apariția oficială înainte de marele eveniment dedicat seriei Galaxy S23 și mai ales vârfului de gamă al acesteia, S23 Ultra.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep