HomeMobileAndroidCum puteti urmari evenimentul Unpacked unde Samsung lanseaza noua generatie Galaxy S23

Cum puteti urmari evenimentul Unpacked unde Samsung lanseaza noua generatie Galaxy S23

În această seară, începând cu ora 20:00 are loc Galaxy Unpacked unde o să putem urmări lansarea seriei Galaxy S23 și poate ceva surprize.
În această seară, începând cu ora 20:00 are loc Galaxy Unpacked unde o să putem urmări lansarea seriei Galaxy S23 și poate ceva surprize.

Diseară, de la ora 20:00 a României, va avea loc evenimentul Samsung Galaxy Unpacked unde ne așteptăm să fie prezentată noua generație de flagship-uri Galaxy S23, iar cine e interesat poate să urmărească prezentarea în direct. Interesant este că după 3 ani de pandemie, Samsung readuce evenimentele fizice, cu un Unpacked organizat în San Francisco, ce va fi transmis live pe YouTube și canalele de social media ale Samsung.

Cel mai simplu este să urmăriți pe YouTube, aici:

Din toate leak-urile de până acum știm suficient de multe lucruri despre noua generație Galaxy S23, sper totuși ca în prezentare să vină și ceva elemente noi, care să merite așteptarea. Avem deja prețurile de Europa probabil că în curând o să le vedem și pe cele din România, iar despre specificațiile tehnice informațiile sunt multe: Snapdragon 8 gen 2, cameră de 200MP, un mic redesign pentru sistemul de camere.

Am înțeles că prin alte țări funcționează niște promoții interesante pentru cei ce fac comenzile astăzi, sunt foarte curios să văd ce există și în România și mai ales data la care primele aparate vor veni.

La nivel de zvon există și informația că astăzi Samsung o să prezinte și o nouă generație de laptop-uri Samsung Galaxy Book, rămâne să vedem dacă e așa.

Așa că puneți-vă reminder în calendar pentru ora 20:00 și ne auzim pe Twitter.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep