HomeFeaturedFocusAngry Birds se delistează din Google Play

Angry Birds se delistează din Google Play

Angry Birds

O eră importantă din industria gaming-ului pe smartphone pare să se încheie. Cei de la Rovio Entertainment au luat decizia de a delista din Google Play, chiar de mâine, jocul Angry Birds. Este vorba despre primul joc din colecție, originalul. Cel care a avut un impact major asupra pieței și care s-a bucurat de o popularitate imensă.

Așa că dacă sunteți fani ai acestui titlu, niște nostalgici, îl puteți instala cât încă mai se poate. Jocul va rula în continuare pe dispozitivele pe care este instalat. Dar după ziua de mâine, posesorii de Androide nu îl vor mai putea instala în mod oficial.

Decizia de a delista titlul original Angry Birds este luată din considerente de marketing. Jocul are încă un impact asupra altor titluri din Google Play ale companiei. Cum ar fi Angry Birds 2, Angry Birds Dream Blast, Angry Birds Friends, Angry Birds Journey, Angry Birds Reloaded sau Angry Birds Minecraft.

Tocmai de aceea, în mod oarecum curios, jocul va rămâne disponibil pentru posesorii de dispozitive Apple. E drept, cu numele schimbat în Red’s First Flight în Apple App Store.

via Rovio

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep