HomeFeaturedFocusGoogle Pixel Fold va fi mai greu și mai mare decât competitorii

Google Pixel Fold va fi mai greu și mai mare decât competitorii

Google Pixel Fold

Din când în când tot ies la iveală niște informații despre Google Pixel Fold, primul telefon pliabil al companiei. Cumva parcă pentru a ține viu interesul publicului pentru acest dispozitiv. Un telefon care ar fi trebuit să își facă apariția în 2022, dar a tot fost amânat.

Ultima estimare vorbește despre o lansare în luna mai a acestui an. Adică atunci când are loc conferința anuală a celor de la Google, I/O. Ar fi o ocazie perfectă, așa că poate că de această dată informația este reală.

Noile detalii vorbesc despre un Google Pixel Fold mai greu și mai mare decât principalii competitori. De fapt, raportarea se face la Samsung Galaxy Z Fold4. Informațiile sunt oferite cu țârâita și nu spun mare lucru. Doar că și acumulatorul va fi ceva mai mare. Mai mare dar totuși departe de 5000 mAh. Ceea ce l-ar poziționa undeva pe la 4700 mAh, speculează unii.

Legat de dimensiune, s-a încercat și o comparație cu Samsung Galaxy Z Fold4 (reprezentat cu albastru) și cu Oppo Find N2 (reprezentat cu verde), atunci când telefoanele sunt deschise. Practic pentru ecranul interior. Pixel Fold este cel roșu. Se vede că este mai mare, dar păstrează un format landscape (la fel ca Oppo), nu portrait, ca Samsung-ul.

Oricum, deocamdată singura informație destul de sigură despre Google Pixel Fold este că va fi echipat cu chipset-ul proprietar Google Tensor G2, la fel ca Pixel 7 și Pixel 7 Pro. Restul sunt doar speculații în acest moment.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep