HomeFeaturedFocusHonor Magic5 Pro a fost anunțat oficial

Honor Magic5 Pro a fost anunțat oficial

Honor Magic5 Pro

Compania chineză desprinsă din Huawei și-a prezentat oficial noul flagship, Honor Magic5 Pro. Împreună cu el a fost lansată și varianta standard, însă ne vom ocupa de adevăratul vârf de gamă. Un smartphone premium, cu aspect elegant, care lasă impresia că nu au fost făcute concesii.

Ecranul este curbat pe toate cele patru laturi. Este un panel LTPO OLED de 6.81 inchi, cu rezoluție de 2848 x 1312 pixeli, rată de refresh de 120 Hz, suport pentru HDR10+, o luminozitate de top de 1800 niți și un cititor de amprentă digitală ultrasonic integrat sub el. Telefonul are și o certificare IP68.

Un orificiu de tip pill ascunde o cameră selfie de 12 MP și un senzor de tip 3D ToF. Pe spate avem un sistem foto compus din trei camere de câte 50 MP fiecare. Senzorul principal este unul custom, de 1/1.12 inchi. Al doilea este un telephoto de tip periscop (zoom optic 3.5 inchi), iar al treilea este unul ultrawide.

La interior Honor Magic5 Pro vine cu chipset-ul de top Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Memoria RAM este de 12 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 512 GB. Sistemul de operare este un Android 13 cu Magic UI 7.1 peste el. Și cu serviciile Google Mobile preinstalate.

Tot la capitolul hardware trebuiesc menționate Discrete Display Chipset și Discrete Security Chipset. Numele lor spune destul de multe despre funcția pe care o îndeplinesc.

Autonomia este asigurată de un acumulator de 5100 mAh, care se încarcă cu 66W.

Prețul lui Honor Magic5 Pro, valabil pentru Europa, este de 1200 euro pentru singura combinație de memorii disponibilă (12 GB RAM + 512 GB).

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep