HomeFeaturedFocusHonor Magic5 Pro intră în topul DxOMark direct pe primul loc

Honor Magic5 Pro intră în topul DxOMark direct pe primul loc

Honor Magic5 Pro

Cei de la DxOMark, cunoscuți pentru testele lor foarte detaliate ale camerelor foto de pe telefoanele smart și pentru top-urile realizate pe baza acestor teste, au avut pe mână un Honor Magic5 Pro. Telefonul se pare că a impresionat suficient de mult încât să intre direct pe primul loc în clasamentul lor pentru sistemul foto de pe spate. Devine practic telefonul cu cel mai bun sistem foto. Cel puțin în accepțiunea DxOMark.

O dovadă în plus că multe dintre trăsăturile Huawei au fost moștenite cu succes de Honor, compania desprinsă acum vreo doi ani de zile.

Telefonul are un sistem compus din trei camere foto, fiecare dintre ele cu rezoluție de 50 MP. Un senzor principal, unul ultrawide și un telephoto (zoom optic 3.5x).

Honor Magic5 Pro a reușit un scor de 152 de puncte . Este rezultatul celor 154 puncte pentru abilitățile foto și 144 puncte pentru abilitățile de filmare.

De remarcat că generația anterioară este încă prezentă în top 10 (ba chiar pe un loc onorabil). Și că Huawei/Honor domină alături de Apple acest top.

Cum au testat cei de de la DxOMark, cum au punctat, care sunt argumentele pro și cele contra, vedeți în link-ul sursă.

via DxOMark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep