HomeFeaturedFocusMeta Verified pe Facebook și Instagram va fi contra cost

Meta Verified pe Facebook și Instagram va fi contra cost

Facebook

Se pare că i-a cam ajuns cuțitul la os lui Zuckerberg în ceea ce privește veniturile din platformele sale de social media. Strategia cu veniturile din publicitate (și atât) este în mod evident cel puțin neinspirată. Eficiența reclamelor pe Facebook cel puțin este praf! Și lumea nu prea mai pleacă după această fentă. Așa că este nevoie de bani din altă parte. Și cel mai simplu este să copiezi ceea ce face altul. Dar să ceri o sumă nesimțit mai mare.

Meta va introduce o taxă lunară pentru serviciul de verificare a conturilor. Acea insignă albastră, pe care o are și Twitter-ul, va fi acum constra cost. Ea va aduce, pe lângă certitudinea că acel cont este al persoanei respective, o mai bună protecție împotriva celor care vor să fure conturile, acces direct la serviciile de suport și alte beneficii.

Meta Verified va costa 15 dolari pe lună pentru utilizatorii care se vor abona prin intermediul aplicațiilor Facebook sau Instagram pentru iOS și Android. Pe web, unde nu se aplică comisioanele din magazinele de aplicații, serviciul va costa doar 12 dolari. E destul de clar pe unde vor decurge mare parte din abonamente. Un singur abonament va putea acoperi costurile MetaVerified pentru conturile din ambele platforme ale aceleiași persoane.

Abonamentul va fi testat în primă fază în Australia și Noua Zeelandă. Sunt curios care va fi reacția publicului. Deocamdată se fac glume la greu pe seama acestei decizii.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep