HomeFeaturedFocusNetflix nu renunță la stoparea partajării parolelor

Netflix nu renunță la stoparea partajării parolelor

Netflix

Cei de la Netflix par să nu fi renunțat la ideea de a încerca oprirea partajării parolelor utilizatorilor platformei sale. Un obicei pe care au încercat să îl interzică în secțiunea de Termeni și Condiții și care, consideră oficialii companiei, are un efect negativ în cifra de venituri.

În acest sens, pentru a putea identifica toți utilizatorii dintr-o gospodărie, aceștia ar putea fi obligați să se logheze în aceeași rețea wireless cel puțin o dată pe lună. Asta cred cei de la The Streamable că va fi cheia de verificare la care va apela compania.

Pentru dispozitivele celor care călătoresc foarte des și folosesc Netflix și pe perioada călătoriei, din contul utilizatorului principal ar putea fi generat un cod cu valabilitate de șapte zile. Pare destul de alambicat tot acest mecanism de verificare. Și sunt convins că are șanse să deranjeze mulți utilizatori existenți ai platformei de streaming cu aceste verificări periodice.

Tocmai de aceea se pare că cel puțin pentru moment se va apela la acest sistem de verificare doar în Statele Unite și Canada. Se pare că aceste două piețe vor avea rolul de a testa reacția publicului și efectele pe care le vor genera aceste schimbări în totalul încasărilor. Dacă cei de la Netflix vor ajunge la concluzia că merită, probabil că acest set de măsuri va fi implementat și în Europa.

via The Streamable

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep