HomeFeaturedFocusXiaomi Pad 6 și Pad 6 Pro, câteva detalii tehnice

Xiaomi Pad 6 și Pad 6 Pro, câteva detalii tehnice

Xiaomi Pad 6

Au ieșit la iveală câteva informații legate de viitoarele intenții de pe piața de tablete ale celor de la Xiaomi. Se pare că inginerii companiei pregătesc destul de intens noua generație de tablete Android, care ar trebui să apară în prima jumătate a acestui an. Xiaomi Pad 6 și Pad 6 Pro par să fie destul de aproape de momentul lansării lor, din moment ce avem și câteva specificații tehnice ale acestor dispozitive.

Sursa acestor informații este Digital Chat Station, care are un istoric destul de bun și care de obicei a livrat detalii corecte.

Ambele tablete vor avea ecrane IPS LCD cu diagonală de 11 inchi și rezoluție de 2880 x 1800 pixeli. Se pare că diferențe vor fi la rata de refresh. Xiaomi Pad 6 va avea o rată de refresh de 120 Hz, iar Pad 6 Pro va veni cu o rată de refresh de 144 Hz. Ambele ecrane vor oferi suport pentru HDR10+ și Dolby Vision. Adică cele două tablete se vor plia foarte bine pe consumul de conținut multimedia.

La nivel de nucleu hardware, modelul standard se va baza pe un chipset Snapdragon 870 de la Qualcomm. Modelul Pro în schimb va opta pentru un Snapdragon 8+ Gen 1, vârful de gamă de anul trecut. Memoria RAM va putea urca până la 12 GB, iar capacitatea internă de stocare merge până la 512 GB.

Atât Xiaomi Pad 6, cât și Pad 6 Pro vor suporta încărcarea rapidă de 67W și vor fi echipate cu un cititor de amprentă digitală.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep