HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A14 4G a fost anunțat oficial

Samsung Galaxy A14 4G a fost anunțat oficial

Samsung Galaxy A14 4G

Noua generație a unuia dintre cele mai populare telefoane de la Samsung mai primește un membru. Compania coreeană a anunțat oficial modelul Samsung Galaxy A14 4G, care vine la scurt timp după versiunea 5G. Nu schimbă doar chipset-ul, se modifică și alte trăsături de-ale sale. Așa că vom trece în revistă toate detaliile sale de natură tehnică.

Telefonul se bazează pe un chipset 4G. Nu este specificat modelul, dar pare a fi Helio G80 de la MediaTek. Nu mai sunt două combinații de memorii posibile. Ci doar una, cea ceva mai atractivă, cu 6 GB RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB. Există și un slot dedicat pentru cardul microSD.

Sistemul de operare este un Android 13 cu OneUI 5.0 peste el.

Ecranul lui Samsung Galaxy A14 4G este un PLS LCD de 6.6 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2408 x 1080 pixeli), dar rata de refresh este doar de 60 Hz. În partea de sus avem un notch în formă de picătură, pentru o cameră selfie de 13 MP.

Pe partea din spate avem un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal este de 50 MP, la fel ca la versiunea 5G. A doua cameră este una ultrawide de 5 MP, iar ultima este una pentru fotografii macro, cu senzor de 2 MP.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se încarcă cu 15W. Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Samsung Galaxy A14 4G este listat pe paginile companiei coreene, dar nu avem încă detalii comerciale.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep