HomeFeaturedFocusXiaomi 13 Lite a fost prezentat oficial

Xiaomi 13 Lite a fost prezentat oficial

Xiaomi 13 Lite

Pe lângă terminalele de top Xiaomi 13 și Xiaomi 13 Pro, compania chineză a prezentat și versiunea ceva mai accesibilă, Xiaomi 13 Lite. Un smartphone care face ceva concesii la nivel de configurație, se duce în zona de mid-range (poate chiar un premium mid-range), dar vine și cu un preț de vânzare mult mai atractiv.

Terminalul se bazează pe un chipset Snapdragon 7 Gen 1. Memoria RAM este de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB sau de 256 GB. Aceasta din urmă trebuie aleasă cu destulă atenție, nu există slot pentru card microSD.

Sistemul de operare este doar Android 12, cu interfața MIUI 14 peste el.

Ecranul lui Xiaomi 13 Lite este un AMOLED de 6.55 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli), rata de refresh este de 120 Hz, iar protecția este asigurată de o sticlă Gorilla Glass 5. Există suport pentru HDR10+, cititorul de amprentă digitală este integrat sub ecran, iar marginile laterale par ușor curbate.

În partea de sus avem un orificiu de tip pill, pentru un sistem foto frontal dual-camera. Senzorul principal de 32 MP este ajutat acum de unul de adâncime de 8 MP.

Pe spate se găsește un sistem de trei camere, cu un senzor principal de 50 MP, un ultrawide de 8 MP și un senzor macro de 2 MP.

Bateria are o capacitate de 4500 mAh care se încarcă cu 67W.

Așa cum spuneam, marele argument al lui Xiaomi 13 Lite este prețul. Va fi pus în vânzare pe 8 martie, iar varianta de 8 GB RAM + 128 GB va costa 499 euro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep