HomeFeaturedFocusApple Emergency SOS via Satellite în alte șase țări din Europa

Apple Emergency SOS via Satellite în alte șase țări din Europa

Emergency SOS via Satellite

Compania din Cupertino a făcut câteva mici anunțuri în cursul zilei de ieri. A prezentat o nouă opțiune de culoare pentru iPhone 14 și 14 Plus, una galbenă. Care nu arată rău deloc. A anunțat (într-un final) disponibilitatea serviciului Apple Pay în Coreea de Sud. Dar poate cel mai important, a anunțat că serviciul său Emergency SOS via Satellite devine disponibil în încă șase țări, toate din Europa.

Aceste țări sunt Austria, Belgia, Italia, Luxemburg, Olanda și Portugalia. Europa se regăsea și pe lista cu disponibilitatea inițială a acestui serviciu, cu Germania, Marea Britanie, Franța și Irlanda. Așa că, cine știe! Poate că încet vom avea acest serviciu disponibil și în România.

Emergency SOS via Satellite este un serviciu pe care Apple l-a introdus odată cu apariția generației iPhone 14. Acest serviciu permite accesarea prin intermediul mesajelor text a serviciilor de urgență, atunci când nu există acoperire GSM, folosind comunicațiile prin satelit.

Serviciul este accesibil doar în aer liber, fără obstacole care să împiedice conectarea la rețeaua de sateliți. Serviciu este oferit gratuit pentru o perioadă de doi ani de la apariția iPhone 14.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep