HomeFeaturedFocusRecomandare: huse pentru iPhone 14 Pro

Recomandare: huse pentru iPhone 14 Pro

Zilele acestea am testat mai multe huse de iPhone 14 Pro din oferta partenerului nostru MobileDirect și am ales patru modele care mi-au plăcut mai mult. Haideți să vedem despre ce e vorba.

Prima husă de iPhone 14 Pro este una SPIGEN Geo Armor 360 Black, cea mai solidă pe care am avut-o. Este și cea mai voluminoasă pentru că acoperă și display-ul (are două componente, husa pentru telefon și protecția pentru ecran) și vine și cu o soluție de curățarea a ecranului.

Această husă are inel magnetic pentru ca tehnologia MagSafe să funcționeze pentru încărcarea wireless. Folosind-o sunteți siguri că telefonul are protecție totală la majoritatea tipurilor de accidente. De altfel SPIGEN Geo Armor este și certificată Military Grade MIL-STD 810G 516.6.

A doua husă este una SPIGEN Cyrill KAJUK MagSafe Black realizată din gel TPU și piele ecologică, ce e compatibilă cu MagSafe.

Pe spate are o bordură care înconjoară sistemul foto pentru a-l proteja atunci când îl punem pe anumite suprafețe ce ar putea zgâria lentilele. Textura este una mată, cu o bună aderență. Arată bine și are avantajul că nu se umple ușor de scame/praf.

Una dintre cele două huse pe care le prefer este cea DUX DUCIS Naples Leather Cover MagSafe Blue realizată din piele ecologică, cu margini întărite și un design foarte fain.

Are și modul MagSafe ceea ce înseamnă că puteți folosi fără probleme încărcarea wireless. Pielea ecologică e tratată pentru a nu păstra urmele de amprentă și nu este foarte lucioasă, ceea ce permite și o aderență foarte bună.

După cum se poate observa și această husă are borduri de protecție în jurul sistemului foto și al display-ului.

Dezavantajul ei ar fi acela că la fel ca la oricare produs din piele sau piele ecologică, pot să apară zgârieturi.

Și husa pe care o recomand și o folosesc este RINGKE Silicone Black, realizată din silicon, de culoare neagră. Este puțin mai voluminoasă decât cea DUX DUCIS, însă mult mai aderentă. Și ea este compatibilă cu MagSafe, deci merge fără probleme încărcarea wireless.

Principalul atu este aderența foarte bună și finisajul mat, care nu ține amprente. Interiorul este căptușit pentru a nu zgâria telefonul iar construcția din silicon face husa rezistentă și la apă. Există borduri pentru protecția sistemului foto și a display-ului.

Singurul dezavantaj este că acaparează praful și va trebui să curățați constant atât telefonul cât și husa.

Husa iPhone 14 Pro – RINGKE Silicone Black

Iar prețul este unul foarte bun (77 LEI).

În afară de acestea pe site-ul MobileDirect veți putea găsi o colecție mai mare de huse de iPhone 14 Pro, la diferite prețuri și în diverse combinații de culori și tipuri de material, inclusiv cu inscripții de brand-uri. Le puteți consulta aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep