HomeFeaturedFocusConferința Apple WWDC 2023 are loc între 5-9 iunie, cu prezență hibrid

Conferința Apple WWDC 2023 are loc între 5-9 iunie, cu prezență hibrid

Apple a anunțat ieri că World Wide Developers Conference (WWDC), ediția 2023, va avea loc între 5 și 9 iunie, cu prezență fizică și online, la fel cum e și Microsoft BUILD 2023. Am primit azi dimineață invitația și bănuiesc că știți că pentru participare aveți nevoie de un cont Apple înrolat în programul Developers.

Ce o să fie prezentat?

Ca de obicei vor fi noutăți legate de iOS 17, macOS 14 și dacă ne uităm puțin mai atent la invitație, putem să ne gândim și că ar putea fi momentul în care Apple să ofere primele informații despre ochelarii săi virtuali – nu ar fi prima dată când Apple vorbește și despre hardware în cadrul WWDC. Și dacă vor fi prezentați (e un moment foarte bun) vor veni cu siguranță și detalii despre sistemul său de operare xrOS.

În mare parte evenimentul va fi online, cu participare gratuită, un grup restrâns de dezvoltatori și studenți vor fi invitați în Apple Park să urmărească live keynote-urile.

Participarea online este gratuită și va oferi accesul la toate prezentările. Interesant, nu e nevoie de înregistrare pentru cei ce au deja conturi de developeri, însă dacă vreți să intrați în tragerea la sorți pentru a participa fizic, o puteți face dacă îndepliniți criteriile.

Mai multe detalii găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep