HomeFeaturedFocusMotorola Edge 40, specificații, poze și preț

Motorola Edge 40, specificații, poze și preț

Motorola Edge 40

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că lansarea generației Edge 40 de la Motorola este tot mai aproape. Și dacă modelul Edge 40 Pro este doar varianta globală a X40-ului lansat deja în China, Motorola Edge 40 este un telefon cu totul nou. Care pare să nu prea mai păstreze secrete pentru momentul apariției oficiale. Se cam știu toate informațiile despre el.

Știm astfel că telefonul se dorește a fi un mid-range din partea de sus a categoriei. Se va baza pe un chipset MediaTek Dimensity 8020 și va avea o memorie RAM de 8 GB. Capacitatea internă de stocare va putea fi de 8 GB sau de 12 GB.

Ecranul lui Motorola Edge 40 va fi un AMOLED cu diagonală de 6.55 inchi, cu marginile laterale curbate. Rata de refresh va fi de 144 Hz.

Pe partea din spate se va găsi un sistem dual camera, cu un senzor principal de 50 MP, ajutat de un ultrawide de 13 MP. Camera selfie va fi echipată cu un senzor de 32 MP.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4400 mAh, care va oferi suport pentru încărcarea rapidă de 68W (plus wireless de 15W).

Știm inclusiv că telefonul va fi disponibil în patru variante de culoare: Eclipse Black, Nebula Green, Lunar Blue și Viva Magenta. Variante neagră și cea verde vor avea un spate din piele ecologică.

Chiar mai mult, avem inclusiv o speculație de preț pentru Motorola Edge 40. Un preț de 600 euro, valabil pentru Europa, pentru versiunea cu 128 GB de memorie internă. Vom vedea dacă toate aceste informații se vor și adeveri.

via GSM Arena  

1 COMENTARIU

  1. Mult mai scump decât predecesorul, având downgrade la camere.
    Moto Edge 30 256GB/8GB RAM, costă 330 de euro.
    Dublu, pentru modelul nou?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep