HomeFeaturedFocusOutlook for Mac e acum gratuit în App Store, poate fi folosit...

Outlook for Mac e acum gratuit în App Store, poate fi folosit de oricine

În ideea de a crește nivelul de folosire, clientul Outlook for Mac este acum gratuit pentru oricine.
În ideea de a crește nivelul de folosire, clientul Outlook for Mac este acum gratuit pentru oricine.

Microsoft a decis că vrea să crească nivelul de utilizare a clientului Microsoft Outlook for Mac și prin urmare l-a scos din suita Microsoft 365 și îl oferă gratuit în App Store. Așa că dacă vă tentează, el poate fi descărcat și utilizat în mod gratuit, cel puțin pentru moment.

Outlook for Mac este versiunea de macOS a puternicului client Microsoft Outlook din Windows și poe lângă posibilitatea de a conecta conturi din iCloud, GMAIL și Exchange, poate fi folosit și pentru managementul calendarului asociat acestor conturi.

Eu îl folosesc atât la muncă cât și acasă și chiar dacă e puțin mai greoi decât Mail, își face treaba chiar foarte bine. Îmi place interfața mai prietenoasă decât cea a versiunii de Windows și faptul că există și widget-uri pentru Calendar.

Notificările pot fi văzute și în Notification Center, iar dacă folosiți Handoff, puteți să continuați munca de pe Mac direct pe Outlook de pe iPhone.

Singurul dezavantaj este că nu se integrează complet cu macOS așa cum se întâmplă în Windows și intrările din Calendar nu pot schimba disponibilitatea din Teams.

Eu zic că merită să îl încercați pentru că o să vă ofere opțiuni mai complexe de management pentru mail-uri și calendar.

Pe de altă parte, e una dintre aplicațiile care o să vă mănânce resurse la greu și sunt șanse să și crape din când în când.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep